Läskikastiketta Hell´s Cookin tapaan

500 g possunkylkeä

2        keltasipulia
3 rkl   vehnäjauhoja
5 dl   lihalientä

4 rkl tomaattipyreettä

Hell´s Cookin vinkki: Valkosipuli, rosmariininoksa ja tomaattipyree antaa kastikkeeseen täyteläisen maun. Käytä ehdottomasti lihalientä.

Kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli. Leikkaa possunkylki sentin mittaisiksi paloiksi. Lisää joukkoon rosmariininoksa. Kuullota sipuli ja valkosipuli sekä ruskista lihat paistinpannulla. Siirrä kattilaan. Lisää pannulle voi ja vehnäjauhot. Ruskista jauhot ja lisää lihaliemi, sekoita hyvin ja anna saostua. Kiehauta ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Kaada kastike lihojen päälle, anna hautua  45 minuuttia miedolla lämmöllä. Ennen tarjoilua, poista rosmariinin oksa

Tarjoile pursotetun perunamuusin, punajuuriruusukkeiden sekä puolukkahillon kera.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa