,

Pääkallo-autolla ravintolaan – mustaa huumoria asiakkaiden kustannuksella

Ravintolapäällikkö Anne Joenkoski ( keskellä ) toivottaa Noutajan kyydillä tervetulleeksi Amarilloon.

 

Ravintolaketju Amarillo on aloittanut kuljettamaan “Pääkallo-autolla” asiakkaita ravintolaan sen sijaan, että se kuljettaisi ruokaa asiakkaiden kotiin. Auton kyydissä on elävien matkustajien lisäksi myös aito luuranko.  Lahden Amarillon Ravintolapäällikkö Anne Joenkosken mukaan uudella konseptilla on tarkoitus houkutella asiakkaaksi 25-30 vuotiaita. 

Hieman ihmetyttää, miksi ravintolaketju Amarillo aloittaa kuljetuspalvelun vanhalla Amerikkalaisella “bensarosvolla” varsinkin nyt kun erityisesti pitäisi kiinnittää huomiota ilmasto- ja ympäristökysymyksiin. Onko Lahdessa ja muilla Amarillo paikkakunnilla niin “huonojalkaisia” alle kolmekymppisiä, jotka ehdottomasti tarvitsevat kotoa-ravintolaan kuljetuspalvelua?

 

Tämän annoksen syötyään, jokaista asiakasta Noutaja kutsuu ennemmin tai myöhemmin.

 

Samanlainen Pääkallo-konsepti näkyy Amarillon sisustuksessa, ruoka- ja juomalistassa sekä lautasella. Peltilautaselle on ahdettu monia makuja, joten varsinaisesta ruokanautinnosta ei voi puhua. Kenties konseptin ajatuksena on, että asiakkaat miettisivät epäterveellisiä annoksia syödessään myös kuoleman jälkeistä elämää.

Pääkallon kuvat seinillä ja pöydillä ei synnyttänyt positiivista mielikuvaa ravintolan ilmapiiristä. Kiitosta on annettava rohkeasta kokeilusta. Viimekädessä asiakkaat päättävät onko Noutaja-kuljetuspalvelulla tulevaisuudessa tarvetta.

 

Jälkiruoka yhdelle tai kahdelle

 

Tämän kertainen ravintolavierailu herätti enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Eikö ensimmäiseksi pitäisi panostaa ja kehittää ruokatarjontaa ja vasta sen jälkeen muuhun oheistoimintaan. Täällä Lahdessa on harvassa ne ravintolat jotka eivät kauppaa asiakkailleen pitsaa ja hampurilaisia. Mielestäni on vain Keittiömestareiden ja kokkien luovuudesta kiinni mitä me asiakkaat saamme lautasellemme.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Amarillo Lahti

Aleksanterinkatu 10, 15110 Lahti

Tel +358 44 7486380

https://www.raflaamo.fi/fi/amarillo

____________________________________________________________________________________________________________________________

Maanantaina jo jatkuvat ravintolavierailut, mielenkiintoinen ruokaseikkailu on luvassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa